Kranjec trgovina d.o.o. | Ovlašteni STIHL trgovac
|

O nama

Kranjec trgovina je  renomirana obiteljska tvrtka sa preko 25 godina iskustva. Tvrtka svojim kupcima nudi vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga. Pružamo usluge prodaje STIHL uređaja za održavanje vrtova i okućnica, malih strojeva za namjenu u poljoprivredi i šumarstvu (pile, kosilice, škare, kopačice, puhači i slično). Osim ponude STIHL uređaja nudimo i servisnu podršku sa educiranim osobljem koje redovito prolazi kroz servisnu obuku i edukacije kako bi u svakom trenutku bili spremni ponuditi najbolje savjete i rješenja za kupce.

Ovisno o vašim potrebama nudimo stručno savjetovanje kako bi odabrali optimalni uređaj koji odgovara vašim potrebama. Svaki kupljeni uređaj na licu mjesta stavljamo u pogon uz detaljne upute za rad. Ukoliko postoji potreba, radimo i demonstraciju rada sa uređajima u praksi u našem ili vašem prostoru.

Kranjec trgovina ističe se po svom visokom nivou stručnosti, što omogućuje našim kupcima sigurnost da će kupiti pravi STIHL uređaj koji će zadovoljiti njihove potrebe.

Naše dugogodišnje iskustvo jamči našim kupcima da će uvijek dobiti najbolju uslugu. Svojim pristupom i stručnim znanjem uvijek smo spremni odgovoriti svim vašim zahtjevima.

Radno vrijeme

Pon:
08:00 - 16:00
Uto:
08:00 - 16:00
Sri:
08:00 - 16:00
Čet:
08:00 - 16:00
Pet:
08:00 - 16:00
Sub:
08:00 - 13:00

Kontakt

Kranjec trgovina d.o.o.
Vladimira Nazora 59b
Sveti Ivan Zelina 10380